maanantai 9. huhtikuuta 2012

Se kohta

Keräilen mieleni aarrearkkuun erilaisia asioita: romanttisia muistoja, onnentunteita, kehuja ja kiitoksia, kaikkea sellaista minkä voin tarvittaessa ottaa esiin ikään kuin amuletteina, hypistellä ja helliä, saada niistä voimaa ja rohkaisua epätoivoisilla hetkilläni. Keräilen myös kaikkein rakkaimpia elokuvakohtauksia, sellaisia jotka ovat minusta jotenkin erityisen upeita ja saavat melkein haukkomaan henkeään, tai sitten ovat niin hersyvän hauskoja että jaksan nauraa niille uudestaan ja uudestaan. Tässä pieni vilautus listaani:

Taru Sormusten Herrasta kolme: Se kohta jossa Gandalf ratsastaa viime hetkenä saliin, jossa se yksi hörhö meinaa polttaa poikansa elävältä, ja huutaa valkoinen tukka uljaasti heiluen: Stop this madness! Siitä asti olen halunnut rynnätä jonnekin - viime hetkellä tottakai - ja huutaa: Lopettakaa tämä hulluus!


New York, I Love You: Se kohta jossa poika vie rammaksi luulemansa tytön tanssiaisiin, kärvistelee noloudesta kun hänen deittinsä on sellainen, mutta suoriutuu kuitenkin illasta kunniallisesti ja saa siitä palkintonsa: he menevät puistoon ja - ah! -lempivät. He nukahtavat puistoon ja poika herää aamulla paniikissa, koska on luvannut tytön isälle tuoda tytön ajoissa kotiin. Hurja rynnistys aamuisen kaupungin läpi, poika työntää tyttöä kauheaa vauhtia tämän pyörätuolissa. Tytön kotiovella he kohtaavat tytön isän, joka pojan yllätykseksi ei olekaan vihainen vaan kehuu poikaa, "aidot herrasmiehet ovat harvassa". Sitten se kohta, tyttö hyppää pyörätuolistaan ja kipittää portaat ylös, vilkuttaa vielä. Poika on puulla päähän lyöty ja isä puistelee päätään, voi noita näyttelijöitä, viime vuonna hän esitti sokeaa ja kulki koko ajan side silmillä. Se kohta kun tyttö hyppää pyörätuolista, se täydellinen yllätys!Ally McBeal (vaikkei leffa olekaan): Monet kohdat, esim. se kun Richard ja John tanssivat Barry Whitea vessassa, musiikki kuuluu vain heidän sisällään, sitten Elaine ja lopulta vielä tiukkapipo Ling. ah, ah!Tuossa muutama, yritän täydennellä listaani aina välillä.

2 kommenttia:

  1. Oo,ihania kohtia (: Hyvä toi TSH:n "hörhö" xD tuli hirveen kova innostus kattoo kaikkia leffoja ja etsiä omia lempparikohtia :) ally mcbealin barry white tanssikohtaus on kyllä huippu, vaikka en tosiaan oo sarjaa muute seurannutkaan :D
    avot!
    -Zazu

    VastaaPoista
  2. Hörhöpä tosiaan :D Mä en muistanu kaikkia mun lempikohtia, pitäs laittaa aina ylös niitä kun niin helpolla unohtuu!

    VastaaPoista

Mitäs mietit?