keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kaikki kauniit blogit

 

 Sain kummitukselta tuollaisen tunnustuksen. Kiitos kaunis!  Se tulee jakaa eteenpäin viidelle sellaiselle blogille, jolla on alle 200 tilaajaa (jos tunnustautunut lukija nyt tarkoittaa tilaajaa). Tunnustuksen saanut jakaa sen sitten taas eteenpäin ja näin tieto kivoista blogeista leviää ympäri internetiä kulovalkean tavoin.

Minä haluan antaa tunnustuksen seuraaville:


Noissa kahdessa ensimmäisessä blogissa kummassakin viehättää niiden reipas meininki ja upeat, kauniit, elämää pelkäämättömät nuoret naiset suloisten pientensä kanssa. Noista blogeista olen saanut itselleni rohkeutta siihen, että elämä lapsen kanssa voisi olla kivaa ja noh, elämää, eikä väsynyttä ja ankeaa niin kuin olen aina vähän pelännyt.

"Aiti on paska, mutta peittoaa arjen" - ja on vielä hulvattoman hauska.


Tämä blogi on yksinkertaisesti kaunis. Elämä ei ole aina helppoa mutta kaunista se voi olla, tulee tätä blogia lukiessa ja etenkin sen suloisia kuvia katsoessa mieleen.

Kaikki linkkaamani blogit ovat nyt näköjään enemmän tai vähemmän äitiydellisiä :-), joten laitetaan viimeiseksi vaikka tämä:


Tildan tyyli on ihana ja kirjoitus sujuvaa mielenkiintoisista aiheista. Usein myös kommenttilaatikossa käydään hyvää keskustelua, mistä plussaa.

5 kommenttia:

 1. Ole hyvä, ja kiitos kivasta blogista! Kaunista kevättä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ambra kiitos! Ja anteeksi tämä myöhästynyt huomaaminen - en ole viime päivinä ehtinyt tänne blogistaniaan.

  VastaaPoista
 3. Kuule kiitos vain itsellesi hyvästä blogista! :)

  VastaaPoista
 4. Kah, löysinhän minäkin tänne, kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista

Mitäs mietit?