maanantai 24. kesäkuuta 2013

kesäkuun kuvia

 Mun tän kesän ykkösherkku. Jos tuosta kuvasta nyt tunnistaa, mikä :-D

 Äitin kanssa Tallinnassa 12.6.

 Villen kanssa aamulenkillä aamuna eräänä.

 Siivouspäivän kukat ja matkamuistokissat.

 Raskausviikko 30+0. Ville kehtasi väittää tuota mahaa isoksi! :-D
 Eilen vähän sisustin.

 Täykkärit pyörii taustalla. Kausi kahdeksan menossa!

 Eilisen sisustuksen tulos. Tykkään muuten, mutta haaveilen vähän sellaisesta karvalankamatosta.

Haaveilen myös uudesta sohvasta. Tai oikeastaan uudesta verhoilusta tuohon, koska tuo on
kyllä hyvä sohva istua ja vaikka nukkua (testattu riitaisten iltojen päätteeksi;)). Mitenkähän 
sellainen verhoilu käytännössä onnistuisi?

2 kommenttia:

 1. Oho, näyttääpä teidän olkkari hienolta. Fancy!! Ja vin vaan suositella karvalankamattoa, punaviinikin lähtee oikeilla aineilla ;). Melkein joutais se mun, kun mähän oon asunnoton ja sen jälkeen muutan luultavasti niin pieneen huoneeseen, että se matto ei edes mahtuis sinne. Mutta kai mulla joskus taas on kunnon koti. Kai..

  Mutta siis hyvältä näyttää! Myös maha: ihan kun se vauva osa olisi vaan ilmestynyt siihen normivatsan päälle: jotenkin hirveen kompaktisti. Onko sulla silleen, että selkäpuolelta katsottuna ei edes erota, että oot raskaana? Ainakin tuo maha vähän viestisi siitä. Ei kuitenkaan samalla tavalla kuin silloin joku 10 vuotta sitten ässällä, muistatko? Siellö oli silloisen talous-/vessapaperihyllyn huudeilla nainen farkkusortsilappuhaalareissa selkä meihin päin. Normaali, mutta laiha nainen. Ja sitten kun se käänty niin sillä oli VALTAVA vauva maha. Mutta vaan se kumpu, muuten koko nainen näytti siltä kuin olisi jumpannut koko elämänsä ja syönyt vain terveellistä ruokaa. Jotenkin se näky on vieläkin piirtynyt mun mieleen. Kamala ulkonäköanalyysi tuli nyt tästä. Pointti oli vaan kehua, että hyvältä näyttää sun maha. Reetta ja Vauva, yhdessä mutta kuitenkin näkyy, mikä on vauvan aluetta.

  K

  VastaaPoista
 2. Kiva pitkä kommentti! :)

  Himoitsinkin sitä sun karvalankamattoa viimeks äitillä ja isällä käydessäni, mutta ihan asiallista, että säästät sen omiin tuleviin koteihin. :D Mua nyt taas tänään miellyttää nuo "pitsimatot", mutta pitää kattoo jos innostun vielä vaikka Ikeasta kattelee uutta. Saadaan Villen äidiltä vino pino räsymattoja seuraavan kerran kun nähdään, mutta vaikka mummola-lookista pidänkin, haluan tänne kuitenkin muunkinlaisia.

  Joo luulen ettei selkäpuolelta näkis että oon paksuna. On tää maha sivullekin levinnyt, mutta oli mulla ennestäänkin lantiolla leveyttä eli ei tavallaan muutosta siihen. Mäkin muuten muistan sen naisen elävästi! :D Siellä kynsihuoltopaikassa oli kanssa yhellä työntekijällä sellanen look: hoikka kuin mikä, mutta valtava pallomaha. Nätin näköistä, mutta onkohan sellanen kovin raskas kantaa mukana?

  VastaaPoista

Mitäs mietit?