maanantai 3. kesäkuuta 2013

Välitilassa

Tässä sitä ollaan uuden kodin keittiössä aamukahvilla. Ihmeellinen tunne! Toisaalta niin ihanaa ja vapauttavaa, toisaalta stressaa tämä keskeneräisyys ja epäjärjestys. Ja keittiön ikkuna on niin likainen, että tekisi mieli pestä se saman tien.

Nyt on järjestys järjestyksessä (hehe), muuttolaatikot purettu, tavarat pääosin paikoillaan. Vielä jotain epämääräistä sälää pitää ulkovarastoon viedä. Minä olen nukkunut jo useana yönä huonosti, käyn varmaan vähän ylikierroksella. Aamulla sain noidannuolen lapojen väliin, selkä ei ilmeisesti ole tottunut uusiin patjoihin ja tyynyyn.

Odotan että kello tulee yhdeksän, niin pääsen aloittamaan soittokierroksen. Muuttolaatikoiden haku, pyykkikoneen asennus, puhelu pankkiin, kynsihuollon varaus... Sitten pitääkin käydä töissä ensiapukoulutuksessa ja siitä palauttamaan vanhan kodin avaimet.

Ihmeellinen tunne, ihmeellinen välitila, mieli yrittää tottua että me nyt oikeasti asutaan täällä.

Vauva potki illalla niin kovasti, että mahan hytkyntä näkyi ulospäin. En voinut kuin nauraa onnellisena. Ihana, ihana vauvani!


2 kommenttia:

 1. Ihana ihana vauva indeed.
  Tosi tehokkaasti ootte purkaneet kaikki kamat. Varmaan ihanaa muuttaa pienemmästä asunnosta suurempaan! Tuota tunnetta odotellessa.

  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se potkii niin kun alaspäin, mikä tuntuu vähän oudolta. Tärähtelee oikein :D

   Joo oltiin kyllä tehokkaita (aiheutin naapureissakin kateutta kun kerroin että meillä(pä) on jo kaikki valmista:D) ja iiiiiiiiiihaaaaaaanaaaaaaaaa tilanne kyllä muuttaa isompaan! Nyt kun malttais olla hamstraamatta niin säilyis tää väljyys.

   Poista

Mitäs mietit?