torstai 20. kesäkuuta 2013

Teinit Turussa

En ole ihan päässyt eilisestä yli, heti alkaa itkettää kun mietin. Muistan tapahtumat filminauhan selvästi ja kelaan niitä päässäni niin, että kohta varmaan pimahdan. Hyvä että on töihin lähtö edessä, saa vähän muuta mietittävää. Sitä ennen ajatukset Turkuun ja kaikkeen hauskaan, mitä noihin kahteen päivään sisältyi. 

Tiistaina lähdin jo aamusta ajelemaan ja koin taas matkalla henkisen orgasmin toisensa perään, kun Suomen kaunis suvi levittäytyi kaikessa upeudessaan tien varsille. Peltoja, metsää, maatiloja, hevoslaitumia, pieniä idyllisiä jokia. Siinä motarilla kiitäessäni (hah hah) sain tietysti keskittyä enimmäkseen ajamiseen, mutta kyllä välissä ehti myös luoda katseen maisemiin isänmaallisuutta uhkuvan ajatuksen säestämänä.

Siskon kanssa lähdettiin melkein heti saavuttuani kaupungille. Turku oli juuri sellainen kuin olin toivonutkin eli  kesäinen ja ystävällinen ja otti tietysti minut lempeästi, kuten on aina ottanut. Käytiin pizzalla ja käveltiin verkkaaseen tahtiin suloisia pikku puutalokatuja yliopiston kirjastolle, ja sieltä vähän eri reittiä Aurajoen rantaa pitkin takaisin keskustaan. Otettiin valokuvia ja juteltiin, juteltiin, juteltiin. 

Jossain välissä käytiin siskon luona, nukuin pienet unet ja muutenkin kerättiin voimiamme, kunnes lähdettiin taas kaupungille, tällä kertaa suuntana kahvila. Illalla käytiin vielä ajelemassa ja sain melko hysteerisen, jankuttavan naurukohtauksen - tajusin sen itsekin ja kommentoin, "nyt mulla hirtti vähän kiinni". Samoin päivällä bussissa saatiin ihan kamala naurukohtaus ihan luokattoman huonolle jutulle enkä kyllä muista milloin viimeksi olisin nauranut niin, että teki oikein kipeää ja henki meinasi salpaantua. Olisi tehnyt mieli pyytää anteeksi muilta matkustajilta, vaikka nauroimmekin sellaista äänetöntä tukehdun kohta - naurua.

Illalla värjäsin vielä hiukset, tuli vähän epäilyttävän oranssit ja yritän olla näkemättä itseäni Pelle Hermannin kaksoissiskona. Tykkäisin sellaisesta haalistuneesta kultakuparista ja se oli nytkin pyrkimyksenä, mutta tulikin porkkana. Katsottiin vielä leffaa ja herkuteltiin karkkia ja sipsiä ja sitten kutsuikin uni.

Eilen herättiin suht varhain ja aamuhommien jälkeen käveltiin Skanssin kauppakeskukseen. Reissulla tuli shoppailtua vähän liikaa, mutta toisaalta en kyllä mitään turhaa ostanut. Vaan: neulepaidan timanttiyksityiskohdilla (olin päättänyt, etten osta nyt paksuna ollessani vaatteita, mutta kun tuollasta mä olin aina halunnu...), Tommy Helstenin pokkarin (henkinen vakaus ja läsnäolo here I come!), vauvalle pienen söpön neuletakin (vähän turha, mutta maksoi vain seitsemän euroa. Ja on niin söpö!), kaksi sisustustyynyä, rahin, The Body Sopista suihkugeelin ja vartalovoiteen (myyjä kysyi löytyykö ja vastasin tylsänä että joo, otan aina nämä samat (eli verigreippisuihkari ja satsumavoide)) ja Villelle vielä Sockalta kauluspaidan. Stockan liukuportaissa saatiin muuten taas reippaan teinimäinen nauruhepuli, kun sisko tunki kylmiä käsiää niskaani matkien yhtä tv-sarjan hahmoa ja minä päästin tahattoman kiljaisun. Oltiin kuin mikäkin leikkisänä kuherteleva lemmenpari...

Oli kyllä ihana miniloma, nyt kelpaa taas mennä töihin. Huomenna aion juhlia juhannusta villiin tyyliini siivoamalla, perunavelliä tekemällä ja pyykkäämällä. Että saa taas varoa ettei lähde lapasesta...

Kolme päivää töitä ja lomille lompsis!

2 kommenttia:

 1. Tosi harmi että et meinaa päästä siitä lääkärireissun tapahtumista/fiiliksistä yli :( Varmasti säikäytti kyllä ihan hirveästi.

  Mutta tosiaan, ihan kuin kuherteleva lemmenpari, burn! Ja oliko se todella ihan luokattoman huono juttu...? Hmm...no ehkä. Nauran ihan ääneen kun ajattelen sitä bussia ja liukuportaita. Ja pahan hysteerinen olin kyllä sillä ajelulla, hirtti tosiaan kiinni...
  -Zazu

  VastaaPoista
 2. Joo vaikee päästä yli :( Toivottavasti aika auttaa tähänkin asiaan!

  No olihan se nyt ihan LUOKATTOMAN huono! (vaikka vieläkin naurattaakin:D) Mua naurattaa etenkin ne liukuportaat, bussista on mielessä myös häpeä ja se, miten oikein rintaan sattui :D

  VastaaPoista

Mitäs mietit?