maanantai 10. helmikuuta 2014

Laatuaikaa

Eilen oli jotenkin tosi ihana päivä. Ville hoiti Nakkea koko päivän; minä olin yksin yläkerrassa ja luin kirjaa. Luin, luin, luin vaan, olin vähän niin kuin sellaisessa meditatiivisessa tilassa, teksti siirtyi mieleeni ja keinutuoli keinui rauhallisesti, ja Naken ja Villen äänet tulivat kuin jostain kaukaa. Illalla menin vielä elokuviin ja sieltä tultuani join ison lasillisen punaviiniä. 

Villelläkin oli ollut kiva päivä Naken kanssa, kuulemma oikein laatuaikaa. Ville on maailman ihanin isä ja luulen, että Nakelle kehittyy hyvä ja arvokas kuva itsestään tyttönä ja myöhemmin naisena tuollaisen hyväksyvän ja arvostavan isän myötä. 


2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä päivältä kaikkien osalta: win-win-win. Ihana kyllä, että voit ottaa noin hyvin omaa aikaa joskus myös kotona. Pitäis kyllä joskus itsekin koittaa vapaa-päivän viettämistä tai jopa lomailua kotona.

  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva! <3 Mäkin nykyään haluan yleensä pois kotoa rentoutumaan, kun niin paljon täällä kökin, mutta nyt pääsin vähän mulle ominaiseen kotihiiri-moodiin kiinni... :) Ja on kyllä kivaa miten hyvin Ville ja Naketsu tulee juttuun, vaikka toisaalta tottakai, onhan ne isä ja tytär, mutta silti :)

   Poista

Mitäs mietit?