lauantai 28. syyskuuta 2013

Minä, minä, minä

Sain Hannalta tällaisen haasteen:

HAASTEEN SÄÄNNÖT

1. Jokaisen pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Täytyy keksiä 11 uutta kysymystä.
4. Täytyy valita 11 bloggaajaa, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Täytyy kertoa kenet on haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.
 
 
1. 11 asiaa minusta:
 
- Tuntuu, että ystävältäni saamani mutteripannu ja maidonvaahdotin ovat ihan oikeasti parantanut elämänlaatuani. Koen syvää mielihyvää ryystäessäni itseväännettyä cappuccinoa korkeasta mukista ja se myös nostaa hetkeä kuin hetkeä pikkuisen korkeammalle tasolle.

- Inhoan sellaista hanskat tiskiin -meininkiä. Minun suustani ei varmaan ikinä kuulla "Ei tästä tule mitään!" - silloinkaan, kun luovuttaminen olisi järkevintä. 

- Inhoan myös besserwisseröintiä, määräilyä, toisen elämään tuppautumista, epäkohteliaisuutta, toisten nolaamista, mielistelyä, tiuskimista ja mustavalkoista ajattelutapaa.

- Äitiys on yllättänyt sillä, miten ihanaa se onkaan.

- Olen parhaillaan lukemassa Caitlin Moranin Naisena olemisen taito, joka on virke virkkeen perään niin ihanaa brittihuumoria että nauran sisäistä huutonaurua koko ajan lukiessani. Kun tämä kirja loppuu siirryn Jo Nesbon Poliisiin, jonka sain Villeltä hänen voitettuaan sen yhdestä kilpailusta.

- Haluaisin Villen kanssa kahdestaan treffeille. Perheen kesken ollessamme keskitymme molemmat vain vauvaan.

- Minulla on aina ollut ohuet hiukset, mutta nyt ilmeisesti raskaus paksuunti ne kampaajakin ihmetteli viimeksi, kuinka on paksumpi tukka kuin ensin vaikutti. Jei!

-En tajua, miksi ostimme muutettuamme kodin täyteen Ikeaa, kun kierrätyskeskuksesta olisi saanut vähintään yhtä edullisesti ja paljon kivempia huonekaluja ilman sitä helvetin kokoamista. Miksen muistanut kierrätyskeskuksia, miksi, miksi!

- Minulla on aina kynsissä lakkaa. Tällä hetkellä lempparisävy on ehkä sellainen syvä punainen, vaikka juuri nyt onkin vaaleanpunaista ja kärjissä manikyyri-tyyppisesti mustanhopeista glitteriä.

- Kaipaan välillä töihin.

- Pelkään välillä, että Nakke-pikkuista tullaan kiusaamaan koulussa.


2. Vastaukset Hannan keksimiin kysymyksiin:


1. Pidätkö syksystä? - Pidän etenkin tästä kirpsakasta alkusyksystä kovasti. Marraskuussa meinaa aina usko loppua ja olen yleensä tolkuttoman väsynyt, vaikka etukäteen aina romantisoin marraskuunkin punaviinin, tuoksukynttilöiden, torkkupeittojen, pataruokien ja koti-iltojen kulta-ajaksi.

2. Harrastatko taiteita, ja jos kyllä niin mitä? (Esim. valokuvaus, maalaus, käsityöt...) En harrasta. Tykkään kyllä piirustelusta ja maalaamisesta mutta siihen tulee ryhdyttyä ehkä kerran, pari vuodessa. Viimeksi tein töissä yövuorossa vesiväreillä sellaisen kuva, jossa nainen seisoo puun juurella ja edessä ammottaa hauta, puu sulaa mustaan taustaan ja ylhäällä on teksti "Odota. Hyvästelen vain unelmani ensin". Kuulostaa typerältä, mutta itseasiassa tykkään siitä kovasti, vaikkei se tietenkään mikään taidehistorian mestarityö olekaan.

3. Miksi pidät blogia? Haluan kirjoittaa "yleisölle", vaikka se koostuikin kahdesta hengestä (joista puolet on sukua). Alunperin aloitin blogin kevättalvella 2006 Tukholmassa, kun halusin purkaa ajatuksiani aupauriudesta ja välittää kuulumisia perheelle ja tutuille.

4. Onko sinulla parasta ystävää? Olen sellaista bestistyyppiä, eli aina yhden tyypin kanssa todella hyvää pataa porukoiden sijaan. Eli kaikki läheiset ystäväni ovat parhaita ystäviäni.

5. Mistä haaveilet tällä hetkellä? Ulkomaanmatkasta.

6. Millaista musiikkia kuuntelet? Joko radiosta mitä sattuu tulemaan tai kotimaista, esim. Samuli Putrosta tykkään kovasti ja ostin jopa hänen levynsäkin.

7. Oletko unelma-ammatissasi? Voisinpa sanoa olevani! Mun työ on niin kivaa.

8. Lottoatko? En.

9. Juhlitko synttäreitäsi? En, vaikka tavallaan haluaisin. Inhoan olla keskipisteenä.

10. Oletko merkkitietoinen / -uskollinen? Enpä juurikaan.

11. Mitä näet jos katsot suoraan eteesi? Käytävän ja sen päässä keittiön, josta näkyy penkki ja pirtinpöytä, jolla on silmänilona kimppu ruusuja ja karamellintuoksuiset häälahjakynttilät palamassa.
 
 
3. 11 keksimääni kysymystä:
 
- Oletko onnellinen? Miksi, miksi et?
 
- Lempiherkkusi? (Mulla tällä hetkellä: suolakeksit ja brie-juusto, aah..!)
 
- Suosikkitv-sarjasi?
 
- Turhin julkkis? Miksi?
 
- Kalju vai irokeesi?
 
- Tylsin kotityö? Entäs lemppari?
 
- Mikä on seksikästä?
 
- Uskotko kuolemanjälkeiseen elämään?
 
- Miten asuisit jos raha ei olisi este?
 
- Suosikkisi alkoholijuomista? 

- Onko rakkautta ensi silmäyksellä?
 

4. Haaste menee eteenpäin:

- Apua, en keksi! Kummitus-ystäväisenikin on tämän tehnyt 100 kertaa, mutta siis: kuka tahansa saa napata! Tylsä olen...

Siinäpä ne!
 

6 kommenttia:

 1. Hauska kun kerkesit vastaamaan! :)

  Jäi kiinnostamaan että missä ammatissa olet, kun se on kerran unelmasi? :3

  VastaaPoista
 2. Kivaa päästä höpöttää itsestään ;) Ja kivat kysymykset olit keksiny!

  Oon sosiaalialalla vammaistyössä, vastaavana ohjaajana sellaisessa ryhmäkodissa. En siis ole mitenkään lapsesta asti haaveillu tällaisesta työstä, mutta nyt tuntuu että tää on mun juttu. Tunnen myös ylipäänsä olevani oikealla alalla ja jos joskus vaihdan työpaikkaa niin sosiaalialalla on kyllä toinen toistaan kiinnostavampia vaihtoehtoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D

   Se on hienoa, jos oot löytäny itellesi sopivan alan! Sosiaalialan vaihtoehdot on kyllä laajat ja töitä on aina. Onneksi olkoon! :)

   Poista
 3. Puuh. Se on tehty. Kiitos ja anteex.

  VastaaPoista
 4. Thank you! Täyttynyt nyt on työ :D

  VastaaPoista

Mitäs mietit?