maanantai 9. syyskuuta 2013

Such a perfect day...

Ihana aamu! Voisinpa säilöä sen purkkiin ja ottaa esiin huonoina hetkinä, saada siitä voimaa ja uskoa. 

Säilön pikaiseen tänne.

Heräsin viideltä kelloon - Naken ruoka-aika. Hänet pitää Kätilöopiston ohjeiden mukaan herättää kolmen tunnin välein syömään. Syömiseenkin on annettu ohje: vartti per rinta, sitten pullosta maitoa. Sitä pitäisi mennä jo 70 millilitraa joka syötöllä! Minun vauvani syö ehkä puolet ja kun ihminen on täynnä ihminen oksentaa - niin myös tuo pieni, se on sydäntäraastavaa. 

No, kuitenkin, otin siis Naken kainaloon ja tulin sohvalle imettämään. Ja nukahdimme molemmat! Heräsin kuuden jälkeen ja herättelin Naken, ja annoin pullosta maitoa. Röyhtäytin ja menimme takaisin yläkertaan, saman peiton alle. Nakke heräsi ennen kelloa ja maiskutteli nälissään vuoroin Villen ja vuoroin minun ihoani. Makasimme siinä ihanassa lämpimässä pesässä, täydellinen pieni vauva välissämme, juttelimme, sain imetettyä rauhassa. Ei varmaan taas paljon mennyt mahaan asti, mutta Nakke oli rauhallinen ja touhukas ja unohdin kummat vartin säännöt ja annoin hänen imeä niin kauan kuin kärsivällisyyttä riitti. Sitten vielä pulloa; tyytyväinen, kylläinen vauva. Ville lähti viemään häntä kylpyyn ym. aamutoimille, minä keitin ihanaa mutteripannukahviani, otin ison palan äidin eilen tuomaa porkkanakakkua. 

En tiedä, miten arkemme sujuu kun Ville lähtee viikon päästä töihin, mutta nyt: nautin.

2 kommenttia:

 1. Nakke =D.
  Mä taidan kyllä pitäytyä "mummossa", on se niin symppisnimi. Ja varmasto pärjäätte hyvin, vaikka Ville meneekin takas töihin, vaikka tietysti onhan se erilaista.
  Tosi kivaa tulla perjantaina kylään!

  K

  VastaaPoista
 2. Mummo on kyllä hyvä :D Vaikkei tuo enää mummolta näytäkään.

  Tulee kyllä olee erilaista! Mietin aamujakin: nyt mä syötän ja pääsen sitten ite syömään ja lukemaan lehtiä/ blogeja, kun Ville jatkaa ton aamuhommia. Milloin mä sitten syön? :D No ei, kyllähän sitä sit oppii tekemään asioita yhtaikaa. Ja onneks tuo on ainakin vielä niin helppo ja kiltti :)

  Mäkin oikein ootan perjantaita!

  VastaaPoista

Mitäs mietit?