tiistai 15. marraskuuta 2016

15.11.2016

1. Tämä vuosi on ollut tavallaan aika rankka. Johtajan työni ja työkavereiden ilkeys, muuttaminen, vuoden jatkunut univelka, huolet Naken kehityksen suhteen ja kuopuksella paljastunut sydänvika, ystävä joka ei enää juurikaan pidä yhteyttä, rahahuolet ja läpsystä vaihto ahertaessamme Villen kanssa töissämme.

2. Illat lasten kanssa ovat nykyään kivoja ja rentoja. Muutenkin pahin siskon tönimis - ja äidissä roikkumisvaihe taitavat olla ohi. Yöt sen sijaan ovat vähän mitä ovat...

3. Paistoin lapsille aamupalaksikin banaanilettuja, he olivat tosi mielissään.

4. Nyt kuopuksen nukkuessa tein itselleni lounaaksi herkullisia voileipiä.

5. Illalla Villen täti tulee meille kylään ja tein vierailuamme varten lisää herkullisia voileipiä erilaisilla päällisillä.

6. Palkkapäivä/ tili tuli tili meni päivä.

7. Nukahdin eilen jo yhdeksältä sohvalle.

8. Naapurista on monena iltana kuulunut lapsen korvia vihlovaa kirkumista. Mietin lastensuojeluilmoitusta, mietin ovikellon pimputtamista, minä vain mietin.

9. Kuopus on innoissaan pottahommista ja kiskoo minut aamuisinkin ylös aikaisin päästäkseen pissalle. Mietin josko olisi aika jättää vaipat pois... On kyllä huomattavasti helpompaa uusien asioiden omaksuminen lapselle, jolla selkeästi on herkkyyskaudey asioiden oppimiseen ja suuri oma motivaatio asioihin, kuin lapsella, jolla sitä motivaatiota ei juurikaan ole ja herkkyyskausiakin saa odotella. Tämän olen kahden lapsen äitinä havainnut.

10. Haluaisin että ihmisillä olisi minun kanssani hyvä ja kotoisa olo, turvallinen.

2 kommenttia:

 1. Ei kyllä ole sua tänäkään vuonna säästelty. Harmittaa, että oikeasti murhedittavien asioiden, joille ei voi mitään, kanssa listalla on noita työkaveriongelmia: miksei ne aikuiset ihmiset vaan voi säädellä omia tunteitaan ja käyttäytymistään julkisella paikalla.. Ihmeellistä ja raivostuttavaa. En usko, että kukaan voi oikeesti saada omaan pahaan oloonsa helpotusta siitä, että saa kylvettyä pahaa oloa myös muihin ihmisiin.

  Ystävät, jotka ei pidä yhteyttä, on myös aika hankala teema. Itse olen juuri tuollainen ystävä monellekin mukavalle ihmiselle. Jotenkin en vaan saa soiteltua/tekstailtua, jos minulla ei ole aikaa heitä nähdä. Asian huomaa hyvin siitä, että puhelimen uusimisen jälkeen vanhat numerot hävisi ja aika vähän puhelimen muistissa on tällä hetkellä yhteystietoja. Jotenkin näin vain käy, erityisesti ulkomailla asuvien ystävien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään usko että oma mielipaha helpottuu pahan kylvämisellä. Mutta oon miettiny sitä mitä puhuttiin, että varmasti monet ihmiset on sllä tavalla näköalattomia, ettei tajua vaihtaa esim. epätyydyttävää työtä/ parisuhdetta, vaan on siinä omine pahoine oloineen hamaan tappiin.

   Mäkin oon muuten todella huono yhteydenpitäjä! Valitettavasti. Mutta pyrin kuitenkin vastavuoroisuuteen ja ainakin vastaamaan toisten yhteydenottoihin ja voimavarojen ja aikataulujen mukaan pitämään ihmissuhteitani yllä.

   Poista

Mitäs mietit?