maanantai 21. marraskuuta 2016

19.-21.11.2016

1. Käytiin lauantaina lasten kanssa saunassa Villen ahertaessa iltavuorossaan. Viihdyttiin melkein tunti eikä tainnut tulla mitään draamaa mistään. Ihanaa kun ihan joka päivä ei ole kauheaa huutoulinaa ties mistä.

2. Kivat kaksi aamuvuoroa oli viikonloppuna töissä.

3. Nukahdin lauantaina jo puoli yhdeksältä sohvalle. Ihanaa oli herätä sunnuntaina täysin levänneenä.

4. Nakke oli tänään päiväkodin jälkeen koko loppupäivän ilman vaippaa ilman vahinkoja! Olen niiiiiiiin onnellinen! Ja hän itsekin vaikutti ylpeältä ja tyytyväiseltä. Loppuvuoden missioni on saada jättää häneltä vaipat hemmettiin.

5. Oltiin eilen lasten kanssa ystäväni luona. Tyttöseni ovat kyllä niin reippaita kyläilijöitä!

6. Käytiin tänään tyttöjen kanssa ottamassa influenssarokotteet. Olin varautunut tunttien odottamiseen, mutta ei ehdittykään edes riisua ulkovaatteita kun meidät jo kutsuttiin sisälle.

7. Leikin illalla Naken kanssa pitkään kaiken maailman pikku-ukoilla.

8. Kävin hölkkäämässä seitsemän kilsaa.

9. Leivoin ekat joulutortut, täytteenä omena-kaneli - marmeladi. Olisi ollut glögiäkin mutta vallan unohdin iskiessäni torttuun kiinni.

10. Tänään pääsee uusiin lakanoihin tutimaan.

2 kommenttia:

 1. Siellä taas kohtuuaktiivinen meno päällä. Vautsi, mikä lenkki! Ja joulutorttujakin! Paha kyllä, kun on välillä niin jonkun ruuan himo, että ei tajua, että makunautinnosta voisi saada vieläkin paremman, jos malttais vähän mätsäillä. Mäkin sain torttuja viikonloppuna.

  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuntuu että aina on jotain menoa. Ei ehditä sammaloitua (?) :-D

   En kyllä muistanukaan että tortut maistuu tuolta! Tavallaan hyviä mut toisaalta tosi tylsää syötävää enkä varmaan enää montaa niitä syö tänä jouluna. Arvioni joulutortuista :-D

   Poista

Mitäs mietit?