sunnuntai 6. marraskuuta 2016

6.11.2016

1. Hurraa, molemmat lapset nukkuvat! Esikoinen kuopuksen pinnasängyssä ja kuopus vieressäni Villen ja mun sängyssä. Itsekin taisin torkahtaa hetkeksi. Sitten kuulostelin ihanaa hiljaisuutta ja hipauttelin hakemaan keittiöstä piirakkaa ja suklaata ja palasin sänkyyn huovan alle niitä nakertamaan.

2. "Hipsuttelin", "nakertamaan"... Hiirikö olen?

3. Ystävieni piti tulla aamusta kylään. Olin siivonnut, leiponut piirakan, käynyt lasten kanssa kaupasta keksejä ja sytytellyt kynttilät. Juuri kun kello tikitti treffiaikaamme ja sain sanottua "ihan kohta he tulevat" tuli tekstiviesti, että he eivät ehdikään tulla. Luulin ensin että se oli vitsi ja oikeasti he ovat ihan jo oven takana.

4. Keittelin sitten lapsille mannapuuroa ja vedin itse piirakkaa.

5. Kaunis elokuvamainen lumisade ulkona TAAS!

6. Lapset leikkivät ruokaa odottaessaan hippas, kikatus raikasi. Tulen niin onnelliseksi noista pienistä yhteisleikin väläyksistä kaiken tappelun ja tönimisen keskellä!

7. Herättiin aamulla jo ennen kuutta, kaikki neljä samasta sängystä. Krooh...

8. Menen illaksi töihin ja tästä alkaakin viiden perättäisen iltavuoron putki. Onneksi työt alkavat huomista lukuunottamatta vasta klo 16 niin hyvin ehtii kotona touhuta vaikka sun mitä. Perheaika vaan jää vähiin mutta ainahan yhden viikon jaksaa.

9. Nauroin eilen illalla ihan tukehtumaisillani Villen jutuille, miten kävikin niin nauruhermoon. Ihan posket kramppasivat.

10. Kunhan on tässä nukuttu ja Ville tulee töistä haluaisin ehtiä hetkeksi ennen omiin töihini menoa ulkoilemaan, pulkkailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?