torstai 3. marraskuuta 2016

3.11.2016

1. Eilisillasta muodostukin kaikeksi yllätykseksi kiva! Päikkärit ja särkylääkkeet piristivät niin, että lähdettiin vielä lasten kanssa ulos lumeen kävelemään ja kauppaan, ja Ville otti meidät töistä tullessaan kyytiin. Lapset ovat todella innoissaan lumesta!

2. Haettiin eilen kotimatkalla pizzat ja lapsille ranskalaiset, jotka olivatkin valtavat. Syönnin jälkeen makoiltiin Villen kanssa sohvalla ja lapset riehuivat hyväntuulisina eivätkä tapelleet kertaakaan. Nakke esitteli vauhdikkaita jumppaliikkeitä ja kuopus tanssi pyörimällä kädet suorina viistosti ylöspäin kohotettuna, hyvin.suloisesti.

3. Ulos lähtiessämme Nakke sanoi: "Saanko esitellä - äitin uudet talvikengät! Saanko esitellä - äitin uusi talvitakki!" :-D

4. Tänään paistoi aurinko, ihanaa!

5. Mentiin lasten kanssa suoraan päiväkodista pienelle retkelle Fallkullan kotieläintilalle, eväinämme pullaa ja pillimehut. Mikä tahansa ulkoilu on retki kun siihen liittää eväät!

6. Flunssani on jo paljon kesympi kuin eilen, vaikka aivastelenkin koko ajan. Nopeiden sairasteluiden nainen iski jälleen!

7. Villen tädit kävivät tänään nopeasti. Nakke sai uuden takin ja Marimekon ihanan mekon ja kuopus Polarn O. Pyretin paidan ja paketillisen suklaata. Minä en voinut edes kahvia tarjota kun olin tekemässä lähtöä töihin, ruoka jäähtyi lautasella, olin pelkät sukkahousut jalkojeni verhona ja kello kävi, kello kävi.

8. Nakella on huomenna naamiaiset. Hän sanoi päiväkodista lähtiessään ryhmänsä hoitajalle että "minusta tehdään huomenna kissa."

9. Päätä särkee.

10. Menen suihkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?