perjantai 4. marraskuuta 2016

4.11.2016

1. Olin tänään töiden merkeissä yksissä Halloween-juhlissa. Tuli taas siellä sellainen olo että kyllä, voi kyllä, vammaistyö on just mun ala. Vaikka samalla olenkin haistellut uusia työtuulia. Mutta realistisesti, hoitovapaan aikana en lähde tuolta minnekään.

2. Töistä kotiin ajellessani purskahdin miltei itkuun kun tuli niin kauhea ikävä lapsia. Tätä tää äitiys on... Vaikka:

3. Päivällä olin taas kerran saada hermoromahduksen, kun yritin tehdä ruokaa ja molemmat lapset olivat aivan iholla vinkumassa ties mitä. Jumalauta! Milloin he alkavat leikkiä kahdestaan, milloin???

4. Olin aamulla kuopuksen kanssa taaperoiden lorutunnilla kirjastossa. Saatiin kamuiksemme sinne yhden Naken päiväkotikaverin äiti ja minun kuopukseni ikäinen taapero. Kiva oli siihen äitiin tutustua vähän ja ihana olla välillä 100% läsnä ja olemassa kuopukselleni. Hän vie järkeni ja mielenterveyteni päivittäin olemalla niin mahdottoman aktiivinen ja, uh, tutkivainen, mutta on hän vain niin ihana. Pikkuisen vielä vauva.

5. Lorutunnin jälkeen kuopus nukahti rattaisiin enkä viitsinyt enää lähteä kotiin kun kohta olisi jo pitänyt lähteä Nakkea päiväkodista hakemaan, joten luuhasin hissukseen kaupoissa ja kävelin ympäriinsä ulkona kauniin, elokuvamaisen lumisateen hiljalleen pudotessa maahan ympärilläni.

6. Ostin lapsille pulkan.

7. Töihin ajellessani oli kuin maaliskuu n. klo 19 - vähän lunta, pikku pakkanen, harvinainen.valoilmiö nimeltä aurinko laskemassa.

8. Ostin alkosta viiniä ja myyjä halusi nähdä henkkarini. Hurray!

9. En ole nähnyt Villeäni tänään kuin ohimennen. Huomenna sitten kokonainen ilta yhdessä.

10. Ei huvittaisi mennä nukkumaan, kun on niin kiva valvoa täällä hiljaisessa kodissa, mutta aamullahan se sitten kostautuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?