tiistai 8. marraskuuta 2016

8.11.2016

1. Lisää lunta! Gotta love it.

2. Aika usein koen itseni sosiaalisesti kömpelöksi. Välillä silloinkin, kun olen hyvän ystävän kanssa ja keskustelu on pitkä, ihana ja polveileva, joudun ikään kuin henkisesti pukkaamaan vauhtia lauseiselleni että saan ne ulos. Introvertti mikä introvertti.

3. Töissä on muuten toisin. Ammatti-minäni on kontaktia ottava, kahvipöytien keskustelun kuljettaja ja sanavalmis smalltalkaaja.

4. Sosiaalisen kömpelyyden vastapainona aivoni ovat kyllä nokkelat ja välillä keksin tosi hyviä siltoja asioiden välille ja järki leikkaa nopeasti. Näin siis välillä.

5. Pöydällä on kimppu vaaleanpunaisia neilikoita, kaksi punaista ruusua ja hopeisessa talonmuotoisessa lyhdyssä kynttilä palaa. Näinä sotkuisina pikkulapsiaikoina janoan kauneutta ympärilleni.

6. Kuopus nukkuu. Helkutan mahtavaa olla tämä hetki yksin!!

7. Värjään tässä samalla kulmakarvojani. Albiinolle vähän kehystä kasvoihin, niin.

8. Juttelin yhden papan kanssa mukavan ja lämminhenkisen pikku keskustelun liikennevaloissa. Melkein joka kerta kun olen lasten kanssa liikenteessä joku tulee juttelemaan.

9. Rakastan tätä kotia ja tätä asuinaluetta ja nyt taas oikein isolla punaisella sydämellä helsinkiä. Yhdeksäs vuosi tässä kaupungissa ja nyt, hidas on lämmennyt, olen helsinkiläistynyt... Nyt taas tuntuu ettei tästä maailman parhaasta kaupungista ikinä raaski muuttaa pois. Olen aina tuntenut itseni juurettomaksi ja irralliseksi, on ollut asuinpaikkoja. Ja nyt - kotikaupunki.

10. Oli kiva, leppoisa aamu lasten kanssa. Tällaisina päivinä rakastan elämääni, itseäni, perhettäni, noita pieniä täydellisiä lapsia, rakastan niin että sielussa läikkyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?