perjantai 18. marraskuuta 2016

17.11. & 18.11.2016

1. Käytiin eilen lasten kanssa taas kahvilassa. Rakastan Espresso House - kahvilaketjua! Sisustus on ihanan rento mutta kuitenkin tyylikäs, palvelu tosi ystävällistä ja herkut tietysti hyviä.

2. Olen kuopuksen kanssa päikkäreillä, nukuinkin yli tunnin ja nyt löhöän viltin alla. Ville kävi hakemassa Naken päiväkodista ja he kävivät samalla kirjastossa palauttamassa lukuisat sakkokirjamme sekä lainaamassa uutta lukemista. Villen miellyttävä ääni kuuluu oven läpi hänen lukiessaan Nakelle.

3. Kuopus juuri heräsikin.

4. ... Ja nyt onkin jo ilta klo 21.40.

5. Istun bussissa matkalla siskoltani iltaa istumasta. Oli niiiin kiva ilta! Haettiin pizzat, otettiin vähän viiniä ja juteltiin pitkästä aikaa rauhassa.

6. Sain siskoltani ihanan nahkalaukun.

7. Kiitin kaatamalla punaviinit hänen valkoiselle päiväpeitolleen, kröhm...

8. Käytiin ennen tätä illanviettoani koko perhe Fallkullan kotieläintilalla. Ihana työputken päälle viettää aikaa koko perhe yhdessä!

9. Äsken tultuani tähän bussille ohitin humalaisia aikuisia ja muutaman pienen lapsen. Lapset...

10. Vietettiin eilen kiva, rento ja mitään tekemätön koti-ilta lasten kanssa.

3 kommenttia:

 1. Oli todella mukava ilta: ei ollut kiire minnekään ja ruokaa oli riittävästi. Ja kaunis kukka jäi muistoksi :). Kiitos, kun kävit!

  K

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä ihan älyttömän kiva ilta! Paitsi: unohdettiin syödä sitä jäätelöä!

  VastaaPoista
 3. Hahaa, jo mäkin muistin jäätelön sit myöhemmin illalla xD. Voin yrittää järjestää jäätelöä myös sitten, kun tuut seuraavan kerran.

  VastaaPoista

Mitäs mietit?