lauantai 5. marraskuuta 2016

5.11.2016, pyhäinpäivä

1. Ihan superkiva päivä! Aamusta asti kaikki meni putkeen! Ei yhtään hermoja repivää ulinaa koko päivänä! Kiitos, kiitos, kiitos, tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen! Välillä tulee sellainen olo että ei helvetti, ei kenenkään muun lapset oli niin tyytymättömiä koko ajan, mihin saa tehdä valituksen, ja sitten palaa todellisuuteen että niin ne ovat minun omia lapsiani, sitä niität mitä kylvät. Mikä ei varsinaisesti nostata mielialaa kun kaikki menee muutenkin päin helvettiä ja päivät ovat aamusta iltaan yhtä huutoa.

2. Päivän yleisfiilikseen vaikutti varmasti sää, joka oli täydellinen. Aurinkoa, pakkasta ja vähäsen luntakin. Kyllä ihminen tarvitsee valoa!

3. Oltaisiin menty lasten kanssa kirjastoon, kun en muistanut pyhäinpäivää. Karu pettymys koitti kirjaston suljetuilla ovilla. Nakke oli armoton: "Soo soo äiti! Töhö töhö! Nyt oli äiti hölmösti tehty! Nyt äiti, pyydä anteeksi!" :-D

4. Mentiin sitten kirjaston viereiseen puistoon lataamaan aurinkoenergiaa. Puhuin melkein koko puistoilun ajan äitin kanssa puhelimessa. Aina välillä kuulee tai lukee moitteita äideistä jotka vain ovat puhelimensa lumoissa esim. bussissa tai puistossa vaikka lapset ovat vieressä, mutta tässä pallo takaisin teille, arvostelijat - entä jos se lyhyt aika ulkona tai julkisissa on ainut koko päivässä kun äiti voi rauhassa soittaa tai tekstata? Mun on ainakin turha kuvitellakaan voivani tehdä oikein mitään omaa kotona ilman tolkutonta älämölöä.

5. Kuopus nukahti rattaisiin puistosta tullessamme ja jatkoi unia vielä tunnin eteisessämme. Jes! Liian usein hänen unensa jäävät tyngiksi hänen nukahdettuaan rattaisiin ennen varsinaisia päikkäreitä, ja sitten en saa häntä ruoan jälkeen enää uudestaan nukahtamaan.

6. Babyn nukkuessa pidimme Naken kanssa ihanan, rauhallisen lounashetken ja luimme sitten sohvalla kirjoja.

7. Villen tultua aamuvuorosta lähdettiin porukalla Malmin hautausmaalle muistamaan kuolleita läheisiä. Oli kaunis tuokio oman perheen kanssa.

8. Illalla saunaan!

9. Saunan jälkeen pötköttelyä kaikki neljä Villen ja mun sängyssä, mmmmmmm. :-)

10. Paras päivä aikoihin! Tuntuukin niin pitkältä, kerrankin, aamusta on ikuisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?