keskiviikko 23. marraskuuta 2016

23.11.2017

1. Kamalan väsyttävä päivä! Aurinko on paistanut viimeksi sunnuntaina ja mietin, että nyt ollaan siinä pisteessä kun tärkeintä on pitää päänsä edes suunnilleen läjässä, ja esimerkiksi terveellisemmille elämäntavoille ei kannata uhrata edes puolta ajatusta.

2. Sanoi hän suklaapala suussaan.

3. Oltaisiin menty aamusta koko perhe Itikseen, mutta se aukesikin vasta klo 10. Mentiin sitten Jumboon ja lapset saivat touhuta pitkään leikkipaikalla. Sitten ruokaostokset ja ravitseva lounas Hesburgerilla.

4. Nähtiin siellä Hesellä yhtä kaveria, jonka kanssa tuijotettiin varmaan minuutti toisiamme ennen kuin vihdoin kirkas lamppu syttyi ja tunnistaminen tapahtui.

5. Olen vähän flunssassa, luultavasti siitä influenssapiikistä.

6. Lapset nukkuivat päikkäreitä aina kello viiteentoista saakka! Oli varmaan ennätys. Itsekin nukuin.

7. Tein päivälliseksi sosekeittoa porkkanasta, perunasta ja punaisista linsseistä. Valmiiseen keittoon lisäsin meille vielä raejuustoa ja voilla siveltyä paahdettua ruisleipää ja itselleni kuivattua chilirouhetta. Oli tosi hyvää "puhdasta ruokaa". Kuopus eli tuonkin aterian yli vain pyhällä hengellä, mutta Nakke oikein kaapi lautasensa tyhjäksi. Kaikkien nirsojen vuosien jälkeen tuntuu yhä jotenkin ihmeeltä kun hän nykyään syö hyvin.

8. Vietettiin ilta lasten kanssa kirjastossa. Siellä oli hirveä härdelli päällä, alakouluikäiset lapset räiskivät kovaäänisesti tietokonepelejä, olivat piilosilla ja puhua hölpöttivät. Ei aiis tarvinnut nolostella omien lasteni äänekästä touhukkuutta. Siivosin lelut oikein vimpan päälle lähtiessämme, lastenosasto näytti kutsuvalta kuin jonkun olohuone.

9. Imuroin ja luuttusin, pinnat kiiltävät hetken, pöydällä on pullea kimppu tulppaaneja vaasissa. Tämä koti on niin rakas! Vielä kun työhuone saadaan kuosiin. Ville osti tänään sen kattoon lampun, se on hyvä alku. Toinen telkkari pitäisi saada hemmettiin, kirjahylly raivata, ehkäpä penkit viedä pois ja niiden tilalle joku ihana sohva. Kai siitä vielä joskus kaunis huone saadaan...

10. Huomenna yövuoroon. Väsyttää jo valmiiksi, mutta se palkka kyllä motivoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?