maanantai 7. marraskuuta 2016

7.11.2016

1. Iltavuoro töissä takana. Jotenkin nämä 14-22 vuorot tuntuvat vähän liian pitkiltä, jatkossa taidan sopia lähinnä kello 16 alkavia vuoroja. Hirveä ikävä ollut lapsia. Ja töissä oli melko tylsä vuoro, vaikka parit onnistumisen tunteet sainkin kokea kun hoidin pari juttua hyvin.

2. Ulkona on talven ihmemaa. Ja huomenna tuloo lisää lunta. Musta on tullut ihan talvifani.

3. Käytiin Naken kanssa kahdestaan kirjastossa Naken päiväkodin jälkeen.

4. Päiväkodista lähtiessämme jouduimme todistamaan, kun yksi isä komensi, ilkeili ja nöyryytti pukeutumisesta kieltäytyvää kaksi-vuotiasta. Isä mm. käski "No niin, kovanaama, niele nyt se ylpeytes, niele se!" ja kovanaama oli ehkä viimeinen asia mikä tuli mieleen itkusta punaiseksi mennyttä pikkupoikaa katsoessa. Olisin halunnut kysyä pojalta, tarkoittaen kysymyksen tietysti pojan isälle, että "oliko sulla isää ikävä". Harmittaa etten kysynyt.

5. Huomenna lasten kanssa uimaan!

6. Olen kyllästynyt vähättelemään itseäni, olemaan niin epävarma ja itsekeskeinen. Olen niin kyllästynyt etten enää juurikaan ole. Vihdoin!

7. Hoideltiin aamulla asioita Villen ja kuopuksen kanssa.

8. Laitoin toissapäivänä parvekkeelle joukuvalot. Kuopus äitikoukussaan roikkui seurana parvekkeella kitisten paljain varpain, jalat jääkylminä.

9. Yritän sopia siskoni kanssa treffejä. Ehditään nähdä valitettavan vähän, toisen arki on vieras. Mutta tällaistahan nämä ruuhkavuodet tietysti ovat.

10. Väsyttää kamalasti. Koko päivä jalkojen päällä, kuudesta alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?