keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kreeta, päivä 4

Neljäs matkapäivä! Puolet edessä, puolet takana. Aika on mennyt kamalan nopeasti, en oikein tajua edes mihin. Tänään heräsin aamulla kurkku kipeänä ja henkitorvi (?) arkana ja ajattelin erästäkin v-alkuista sanaa aika ahkerasti sadatellen. Siirryin altaalle torkkumaan, oli varmaan vähän kuumetta, tärisin siinä varjoni alla. Voisi ajatella, että näin alkaneesta päivästä ei voi tulla kuin surkea - mutta siitä tulikin hieno. 

Nyt kun oli terveys kyseessä saatoin hyvällä omatunnolla maata koko päivän hotellin altaalla, nauttia lämmöstä, torkkua, lukea, pulahtaa uimaan. Vielä eilen illalla mietin, että onko näissä rantalomissa oikein järkeä - maksaa nyt siitä, että pääsee makaamaan jonnekin toiselle puolelle maailmaa. Ja eihän siinä nyt varsinaisesti järkeä olekaan ... Mutta, haittaakse? Minä olen vähän suorittajatyyppiä, lomallakin, ja nyt kun sairastelun varjolla uskalsin olla tekemättä mitään niin - se oli ihanaa. Kello ei pysähdy, maailma jatkaa pyörimistään, sähköt ja vesi tulevat ja ruoka ei kaupoista lopu, ihan vaikka minä en häsäisi mitään. 

Mahtavaa.

Illalla kävin kaupassa ja hain sellaisesta grillistä kaksi juustohampurilaista tänne hotellille. Tänään ei ole pahemmin rahaa mennyt, parikymppiä ehkä. Olisi mennyt vähemmän, jos en taas olisi rikkonut aurinkolasejani. Nyt ostin kuulkaas ihan Raybanit, eikä maksaneet kuin viisi euroa. Mukaan tuli ihan Cuccin säilytyspussukka, kyllä etelässä on halapaa.

2 kommenttia:

  1. Kivoja lomatarinoita, vaikka tietty ikävää, että oot kipeenä. Mä oon vahvasti sitä mieltä, että KYLLÄ. Jos on mahdollista, todellakin kannattaa lähteä "maailman toiselle puolelle" makaamaan aurinkoon. Ei kotona voi rentoutua ihan samalla tavalla.. Ei edes vanhempien kotona.

    Kivaa lomanjatkoa! Miia tulkitsi mulle tänään parhaat palat sun aiemmista kirjoituksista, sweet.

    Kebe

    VastaaPoista
  2. Joo mäkin oon nyt sitä mieltä että KYLLÄ KANNATTAA :D On tää sellaista itsensä hemmottelua. Eikö k-lahdessa toimi netti vai miks Miia joutui tulkiks? :D

    VastaaPoista

Mitäs mietit?