keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sano L sano O sano ...

Loma alkaa alle kahden tunnin päästä. Ajatus on taivaallinen. Tämä loma tulee tarpeeseen. On ihanaa päästä rentoutumaan ja lataamaan akkuja, nukkumaan niin myöhään kuin haluaa, kokemaan kiireettömiä hitaita päiviä ja uusia seikkailuja.

Lomarahat tupsahtivat tilille eilen. En ole tainnut ikinä omistaa niin paljon rahaa - enkä enää omistakaan, kun kävin aamulla Prismassa ja kotiintultua maksoin laskut. Ostin myös Villelle ja minulle yllätyksenä lentoliput Lontooseen joulukuulle! Olin suunnitellut asiaa ja meinannut purra kieleni poikki sata kertaa, kun olin vähällä lörpötellä liian ajoissa. Eilen sitten laitoin liput taiteilemani kortin väliin, olin liimannut siihen Lontoo-aiheisia kuvia ja sujauttanut vielä koko lystin kuoreen, johon liimasin Lontoon metrokartan. Mietin onkohan se liian ilmeinen vinkki - kunnes kuulin, että Ville oli luullut kuvan esittävän Helsingin rautatieasemaa...

Prismassa vaikutin varmaan vähän prostituskalta (olenkohan kertonut, kun kerran baarista tullessani venäläiset pojat ajoivat polkupyörillä ohi ja kiljuivat mäkeä alas viilettäessään Priviet! Prostituska!...), kun olin ihan silmät puolitangossa ja meikit levinneinä paiskittuani yön töitä, latoessani tiskille epämääräisen läjän kapineita (kahvinkeitin, alushousuja, sähköhammasharja, puuteri, kajalkynä, suuvettä, limua...) ja maksaessani isolla tukulla käteistä. Myyjä kysyi haluanko erilliset takuukuitit sähköhammasharjalle ja kahvinkeitille ja sanoin välinpitämättömänä, ei oo mitään väliä.

Nyt maistuisi kahvi. Onneksi kohta aamuvuoro tulee ja voi napsauttaa keittimen päälle. Vielä viimeiset hommat ja sitten, no, tiedätte kyllä mikä -.

4 kommenttia:

 1. Nautihan lomasta! Olet sen ansainnut. Samoin matkan ja kaiken muunkin kivan. Jippii! :-D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa!
  Nähdään huomenna!
  Ja perjantaina ei sitten toivottavasti mitään peräänhuuteluita tai ainakin tosi erilaisia ;).

  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivottavasti peräänhuutelut on huudeltu! :D Huomisiin!

   Poista

Mitäs mietit?