sunnuntai 2. lokakuuta 2016

1.10. ja 2.10.2016

1. Viikonloppu täynnä ulkoilua! Eilen ihana retki lasten kanssa Seurasaareen, tänään puistoilua sekä aamulla että illalla Villen tädin kanssa. On ollut täydellinen syyssää!

2. Kävelin Seuriksessa ja lasten nukahdettua lounaan jälkeen rattaisiin päikkäreille Munkkiniemessä kännykän SportTrackerin mukaan kymmenen kilometria. Lapset pienet piiperoisetkin kävelivät melkein kolme kilometriä!

3. Tänään ennen puistoilua Villen täti tarjosi meille kiinalaisessa ruoat, kiitos hänelle. Lapset käyttäytyivät tosi hienosti! Tietysti he eivät koko tuntia jaksaneet istua ja pienet itkutkin koettiin, mutta ei minusta voi vaatiakaan että noin pienet lapset käyttäytyisivät kuin pikkuaikuiset.

4. Menkat on alkamassa, munasarjaa vihloo, alavatsa kramppaa ja turvottaa ja tunnen näyttäväni perseeltä eli ihanan hehkeä aika kuukaudesta on täällä taas.

5. Nakke muisteli kun Ville kävi yksi päivä lääkärissä, johon sanoin että "no nyt isä on kuitenkin terve kuin pukki". N kuuli väärin ja kimmastui ja huudahti: "Minun isäni ei ole mikään ukki!" :-D

6. Olin eilen Seuris-retkemme jälkeen koko illan kaupungila Villen uövuoroon lähtöön saakka. Ihana ilta! Ekstemporee sovimme ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa treffit kahvilasn ja oli kyllä parasta lääkettä yksinäiselle, alavireiselle ololle.

7. Kissa oksensi viime yönä Villen ja mun sänkyyn! Pääsin sitten pesemään lakana- ja peittopyykkiä ja tuuletin petivaatteita raikkaassa syystuulessa monta tuntia. Ensi yönä uni maistuu erityisen hyvältä!

8. Aamulla molemmat lapset tulivat viereen ja oli ihanaa heidän kanssaan halia ja heräillä.

9. Ville lähti ostamaan ainekset nachopeltiin, mmmmm. Johan siitä on pari päivää kun viimeksi oli sama terveellinen iltapala... Mutta ihan sama, mullon menkat!

10. Nyt suihkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?