sunnuntai 9. lokakuuta 2016

8.10. & 9.10.2016

1. Äiti, isä js siskoni tulivat eilen meille ja vietettiin tosi kiva ilta. Tein hyvää ruokaa, juotiin vähän viiniä, juteltiin, katsottiin telkkaria.

2. Menen huomenna töihin käymään ja jännittää! Ei kyllä pitäisi olla mitään syytä... Olen ikuinen jännittäjä.

3. Menin päivällä tuhdin pasta-aterian ja sen päälle juodun kahvin jälkeen juoksemaan, ja puolivälissä lenkkiä ruokatorvea alkoi korventaa ja kahvinkatkuiset vatsahapot tulivat kurkkuun joka askeleella ja oksensinkin monta kertaa. Viimeisen kilometrin kävelin ja silloin alkoi paleltaakin kamalasti. Aivan huippulenkki siis...

4. Lapset on tänään maalanneet kauheasti. Tietysti haluan kannustaa luovuuteen ja blaa blaa, mutta luoja sitä sotkua... Valmiit työt ovat kyllä oikeasti kivannäköisiä, tein niistä näyttelyn eteiseen.

5. Leikittiin tänään Naken kanssa moooonta tuntia. Lempileikissäni puen Sylvanian Families - ukkeleita ja höpötän niiden suilla juttuja. Joululahjaksi aion ostaa Nakelle hänen ensimmäisen barbiensa ja siitä se sitten alkaa, pitkä ihana barbieleikki. Minä leikin barbeilla vielä 12-vuotiaana ja voi että ne oli ihania leikkejä, kun mielikuvitus oli ihan kymppi ja barbiet auliisti toteuttivat kaikki aivoitukset. Vitsi niitä maailmoja!

6. Viikon päästä aloitan keikkailun omalle työpaikalleni. Palkkahan siinä on mikä motivoi, mutta on kyllä kiva muutenkin päästä vähän töihin. Johan tässä on pari kuukautta lomailtu!

7. Oli kiva ilta Villen kanssa tässä sohvalla niitä näitä jutellen.

8. Menen huomenna töistä suoraan ystäväni kanssa kaupungille.

9. Tänään lenkillä lentokone lensi matalalta jyristen yli. Mietin, miten käsittämättömän etuoikeutettua on asua täällä Suomessa, jossa tuollainen matalalta yli lentänyt lentokone ei herättänyt mitään pelkoa, minkään painajaisen alkamista ja loppumista.

10. Lapset heräsivät aamulla viideltä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?