maanantai 24. lokakuuta 2016

23.10. & 24.10.2016

1. Eilen töissä 14-22, tänään 7-12. Niin paljon tykkään keikkalaisen elämästäni!

2. Nukuin viime yön sohvalla kainaloiseni, kuopukseni kanssa. Ville ja Nakke nukkuivat sängyssä. Välillä näin.

3. Siskoni tuli eilen meille hoitamaan lapsia ja Villen tultua Nakke pääsi kaupungille viettämään laatuaikaa tätinsä kanssa. Niin ihanaa! Oli eka kerta kun hän oli tuollaisella reissulla ilman meitä vanhempia.

4. Ville oli tehnyt hyvää lasagnettea härkiksestä. En kaipaa lihansyöntiä yhtään, mutta maidolle pitäisi keksiä joku ok:n makuinen ei-maito-korvike. Kauramaitoa testasin, se oli harmaata ja ällöttävää.

5. Istun nyt bussissa matkalla kotiin.

6. Juoksin aamulla aivan täysiä bussille ja kuski oli jo lähtenyt mutta pysäytti keskelle tietä ja päästi minut kyytiin, ja tämä tapaus aikaisin maanantaiaamuna olkoon enteellinen koko viikolle. Nyt on jalat ihan maitohapoilla, oli niin räjähtävä lähtö. Aika tehokkaasti herätti kyllä.

7. Herättiin eilen koko perhe 05.30 Naken uhmakohtaukseen. Voi vittu!, kuului.Villen puolelta sänkyä. Usein tuollaisissa perse-tilanteissa löydän itsestäni ihanaa voimaa ja mielenrauhaa ja eilisaamukin meni ihan zen-tunnelmista. Välillä sitten pillahdan pikkuasioista.

8. Ostin eilen pitkästä aikaa itselleni kimpullisen ruusuja.

9. Kuopus on ihana kun unissaan tulee niiiiin liki, ja aamulla hymyilee unisena ja onnellisena pusutellessani pyöreitä poskia. Hänessä on vielä ripaus vauvaa ja sitten ei enää ikinä, ja siksikään minulla ei ole kiire päästä eroon unirievusta, tutista, tuttipulloista, unimaidoista, noista liikuttavista vauvakamoista.

10. Väsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?