perjantai 21. lokakuuta 2016

20.10. & 21.10.-16

1. Ajoin tänään yli kolmesataa kilsaa. Hyi kun inhoan pitkän matkan ajoa, ja ajan aina ylinopeutta, mistä sitten morkkistelen jälkeenpäin. Luojalle kiitos, kolareilta vältyttiin tänäänkin.

2. Ville teki illalla tosihyvää pizzaa. 10 yhteistä vuotta ja hänestä paljastui tuollainen puoli. Aloin heti suunnitella mitä ihania pizzoja tulevaisuudessa tehdään. Ainakin feta-pinaatti-pinjansiemen-rucola.

3. Nakella on helvetin ärsyttävä vaihe, jossa hän ei suostu riisumaan itse vaikka on juuri sen taidon oppinut. En jaksa sellaista En osaaaaa yhyyyyy -meininkiä, en sitten yhtään!

4. Selkääni iski eilen kivulias jumi, mutta jo tänään se on lauennut. Hurraa tulehduskipulääkkeet ja lihasrelaksantit! Sairastaessani vedän aina kunnon lääkekuurin ja nopeasti mulla aina, kop kop, vaivat meneekin ohi.

5. Naurettiin tänään, kun kuopus lopetti iltapalansa yltä päältä puurossa ja en ehtinyt edes kysyä loppuun että mites sanotaan kun hän kajautti taaperokielellään vastauksen ÄTTIIII.

6. Sain eilen ja tänään viettää aikaa siskoni kanssa.

7. Olen alkanut sittenkin miettiä asumisoikeusasuntoa. Jos säästettäisiin siihen vaadittu 15% asunnon hinnasta niin yhtiövastike olisi varmasti edullisempi kuin vastaavan kokoisen perheasunnon vuokra, ja olisi hyvä jatkaa säästelyä jos sitten jossain vaiheessa ostamme oman kodin.

8. Väsyttää tolkuttomasti.

9. Villellä on uudet silmälasit.

10. Ylihuomenna töihin, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?