keskiviikko 19. lokakuuta 2016

19.10.2016

1. Kävin illalla hölkkäämässä kolme kilsaa ja tein päivällä vähän kahvakuulalla + vatsoja. On ihan supertärkeää hyvinvoinnilleni tehdä keholleni hyvää liikunnan muodossa.

2. Aamu oli ihana. Otin kuopuksen viereeni ja hän, aamuvirkku, malttoi pötköttää varmaan tunnin vieressäni, osittain aivan päälläni, poskeni tyynynään. Hän niin ilmiselvästi tykkäsi minusta, imi minusta itseensä voimaa. Kuopus on vielä vähän aikaa minun, kolme-vuotias esikoinen on jo ihan eri tavalla irti minusta, vaikka tietysti onhan hänkin vielä kamalan pieni. Mutta, niin, lopulta kun nousimme kuopuksen kanssa sängystä niin kello oli jo puoli yhdeksän!

3. Näin tänään kummejani.

4. Käytiin äitin ja tyttöjen kanssa ostamassa torilta muikkuja ja herkkuleipää lounaalle.

5. Kylvin illalla ihanassa, tunnelmallisessa rantasaunassa.

6. Tehtiin lasten ja vanhempieni kanssa pieni retki laavulle pihan nurkkaan ja paistettiin siinä nuotiolla päivällisemme. Ei ruoka ikinä maistu niin hyvältä kuin luonnossa! Söin halloumia, muikkuja, leipää, jälkkäriksi kahvia ja pullaa.

7. Luin pari päivää sitten loppuun Gillian Flynnin Teräviä esineitä ja olen ollut siitä asti vähän säikky ja pimeänpelko.

8. Mietin joka päivä kun päästään Villen kanssa ensi kuun lopussa kahdestaan Tallinnaan. Nyt jäitä hattuun, rouva..!

9. Esikoinen tuijotti saunassa tiukasti, kun pesin itseäni, ja sitten alkoi käskytys: "Pese äiti tukka! Pese äiti napa! Pese äiti peppu! Pese äiti jalat!"

10. Vähän hirvittää ensi kevät ja elämäni persaukisena hoitovapaalaisena, mutta eiköhän asiat järkkäänny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?