keskiviikko 12. lokakuuta 2016

11.10. ja 12.10.2016

1. Kävin tänään salilla piiiiitkästä aikaa. Miten makealta tuntuikaan polte reisissä ja pakaroissa. Heti kun saan palkan lataan salikortin, kertamaksu 8,50€ on aika suolainen. Sillähän saisi pizzankin. :-D

2. Olin eilen illalla töissä, oli kiva pitkästä aikaa.

3. Soitin tänään pomolleni, kun painaa jotkut asiat siltä ajalta kun sijaistin häntä, ja hän lupasi että kunhan töissä kiireet helpottavat tavataan rauhassa ja jutellaan. Hän puhuu minulle niin kauniisti etten ole sellaista ikinä kuullut, ja meinaa alkaa ihan itkettää.

4. Luksusta edessä parin tunnin päästä, kun roijasin petivaatteet pellolle pariksi tunniksi ja vaihdoin sitten puhtaat lakanat, ja parin tunnin päästä köllähdän siis niihin nukkumaan.

6. Lähden lauantaina Tampereelle!

7. Meidän piti nähdä tänään Naken ja mun kaverit, mutta tapaaminen siirtyikin huomiselle. Huomenna on myös Naken päiväkodissa valokuvaus!

8. Tänään pihalla kuopus jahtasi jonkun puoli tuntia oravaa. Ihan kuin oravakin olisi ollut leikissä mukana, kun se pysähtyi aina odottamaan tyttöä ja tuli tosi lähelle jos tyttö kadotti sen näkyvistä. Piha vain raikasi "O-A!!!! O-A!!!!!".

9. Kuopus on oppinut sanomaan kiitos ("ätti"). Ilahduin kamalasti kun tajusin, kun on viime päivinä mietityttänyt olenkohan ihan maailman top sata listalla huonoimmista ja lepsuimmista kasvattajista. En vain jaksa niuhottaa kun muutenkin huutoa on niin helvetisti. Ja aika kivoja lapsia meillä kyllä on vanhempien selkärangattomasta kasvatustyylistä huolimatta.

10. Eilen oli kansainvälinen ttöjenpäivä. En kasvata erityisesti tytöistämme juuri Tyttöjä, vaan yritän vain tuntea heidät mahdollisimman hyvin ihan sellaisina millaisia he ovat ja siihen tuntemukseen nojaten auttaa heitä kasvamaan parhaiksi mahdollisiksi omiksi itseikseen. Mutta, naisena olemisen esimerkkiä näytän heille mielelläni ja mielestäni olen kyllä hyvä esimerkki heille, kun olen aktiivinen ja saan asiat tapahtumaan, puhun ihmisille ystävällisesti sekä edessä että selän takana, osoitan kiitollisuutta elämästä ja etsin nautintoa ja tasapainoa elämääni ja myös perheeni elämään. Noiden ominaisuuksieni näkeminen kyllä piristi horjahtelevaa minäkuvaani.

2 kommenttia:

 1. Ihanaa! Nakella ja vauvalla on kyllä parasta ihmisen mallia tarjolla sinun muodossa =). Todella hyvin sanottu, että haluat auttaa heitä kasvamaan parhaiksi mahdollisiksi omiksi itseikseen. Tuon kun aina muistais: kuka minä olen ja millaiseksi minä voin kehittyä.

  Paha toi salin ja pitsan vertailu :,D. Niin totta!
  Mäkin kävin tänään salilla, siitä tuulispäänä suihkuun ja työpaikan joogaan. Tulos: taisin nukahtaa loppurentoutuksessa... Onneksi havahduin, kun kolleegat lähti pukkareilta.

  K

  VastaaPoista
 2. Tosiaan tuon kun aina muistais omallakin kohdalla! Haha, oli sit tosi rentouttava loppurentoutus!

  VastaaPoista

Mitäs mietit?