lauantai 29. lokakuuta 2016

28.10 & 29.10.2016

1. Eilisiltana oli sellainen olo kuin olisin juossut maratonin ja opetellut tietokirjan ulkoa (yhtaikaa). Onneksi uni palautti jälleen, joskin nyt on taas energia valunut pois. Erona eiliseen, että kroppa ei ole ihan niin jumissa.

2. En ole syönyt makaronilaatikkoa sitten kasvissyöjäksi ryhtymisen mutta tänään tein ja oli pitkästä aikaa tosi hyvää. Laitoin sipulia, porkkanaraastetta, härkistä, tummia makaroneja, luomu-munamaidon. Terveellistä ja herkullista. Nakke oli apukokkinani.

3. Tänään kun peittelin Nakkea sohvalle viltin alle ja sanoin "tehdäänkö susta muumio" niin hän kimmastui ja korotti ääntään: "Minusta ei tehdä mitään muumia!" :-D

4. Nukutin kuopusta 1,5h päikkäreille. Kyllä vitutti, ja toisaalta hänen nukahdettuaan oli paha mieli kun toinen niin joutui itkemään itseään uneen.

5. Ulkoilin eilen sateessa lasten kanssa melkein pari tuntia. Aina kun silmä vältti kuopus meni kuralätäkköön makaamaan ja hörppi kuravettä ahnain kulauksin.

6. Olin eilen lyhyen aamun töissä, tulin äkkiä kotiin hakemaan auton, hain Naken päiväkodista ja sillä aikaa Ville nukutti kuopuksen ja tehtiin läpsystä vaihto pihalla ja Ville lähti omiin töihinsä.

7. Saan huomenna rakkaan ystäväni kylään ennen iltavuoroon menoa.

8. Unohdin ostaa viikonloppupunkkuni. Yhhyy!

9. Lakkasin tänään sormen- ja varpaankynnet. En ikinä ole lakattomissa varpaankynsissä! Siinä ei mielestäni ole jotenkin mitään järkeä - tylsät paljaat varpaankynnet kun ne voisivat olla helakan punaiset tai vaikka mintunväriset.

10. Olin aamulla lasten kanssa Mimin ja Kukun keikalla. Olen fani! Tytötkin reippaina jorasivat.

2 kommenttia:

 1. Muumi, muumio, mitä noita nyt on :D.

  Oon innostunut kokeilee tuota härkistä sun suositusten perusteella, mutta mietin, että paljonko se maksaa sun ruokakaupassa? Mun toisessa sitä ei edes myydä ja toisessa se maksaa 4,5 (vai peräti 4,7?). Jotenkin tuo tuntuu tosi paljolta, vaikka kyllähän ruuan kokonaishinta jää hyvälle tasolle, jos tuon kanssa syö tyyliin "vaan" wokkivihannekset. Hirvee jaarittelu, mutta tuntuu vaan shokeeraavalta ostaa yksi tuon hintainen ruoka-aines (tyyliin vaan hunaja maksaa omista ruoka-ostoksistani noin paljon ja sekin kestää iäisyyden).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samapa tuo :-D

   Toi 4,50€ kyllä kuulostaa kalliilta! Mä oon ostanu aina 3,90€ hintaan ja se on sama kuin luomujauhelija mitä aiemmin ostin. Mullakin muuten 4€ onns. kipuraja yksittäisestä ruoan ainesosasta (poikkeuksena lohi joka on kallista, mut harvoin kyllä sitä ostan).

   Härkis on kyllä huipputuote! Niin nopeekin kun se on niin ku maustamista vaille valmis. :-)

   Poista

Mitäs mietit?