maanantai 3. lokakuuta 2016

3.10.2016

1. Juttelin pihalla pitkään yhden samassa talossa asuvan kotiäidin kanssa ja paljastui hauskan paljon yhtenäisyyksiä:meillä on sama koulutus, samannimiset miehet ja sama suhde siisteyteen (pakko olla perussiistiä! Mutta kuitenkin, minun rasittava arkeni on lapseni lapsuus eli ei siivoaminen nyt muiden asioiden edelle mene, siitäkin olimme samoilla laduilla). Esittäydyttiinkin vihdoin!

2. Kävin Naken kanssa lastenvaatekirpparilla ja ostin kuopukselle kaksi supersuloista paitaa ja esikoiselle yhden.

3. Sovin lounastreffit siskon kanssa ylihuomiseksi.

4. Pidettiin Villen kanssa suursiivous Naken päiväkodin aikaan. Ikkunoita pesin, matot ja lasten petivaatteet raahasin ulos, hinkkasin vessat. Ville imuroi ja pesi lattiat. Vuoroteltiin ulkoiltiin kuopuksen kanssa toisen siivotessa.

5. Lapset maalasivat, kuopuskin on ihan innostunut kaikista kädentaitojutuista.

6. Ollaan tässä kirjoittaessani ajelemassa Naken kummisedän perheen luo kylään. Nakke ulvoo vähän väliä takapenkillä "MINUA EI LAITETA NUKKUMAAN!!!" Haluaisin huutaa takaisin jotain painokelvotonta, mutten huuda.

7. Aamulla oli kiva käydä koko perheen voimin viemässä Nakke päiväkotiin. Ville ja kuopus-pikkuinen jatkoivat siitä sitten autopesulaan ja minä kotiin sitä siivousta aloittelemaan.

8. Ville ajelee parhaillaan suvereenisti Pasilassa neljän ruuhkassa; itsellenikään se ei olisi ongelma. Tässä mielessä meistä on tullut ihan helsinkiläisiä.

9. Illalla pidetään Villen kanssa treffit kotisohvalla. Aion kaivautua kylkeen kiinni ja heittää kännykät hemmettiin.

10. Kuopuksen sana kissalle on "pappa". Sanomme vanhaa kissaamme pappakissaksi ja nyt kuopus minkä tahansa kissan nähdessään hokee haltioiutuneena: "Pappa! Pappa! Pappa! Pappa!" Hän on liikuttavan eläinrakas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?