keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kipujen kipu

Korvatulehdusta pukkaa, auuuuu. Hakkaa synnytyskivut ihan kuusi nolla. Auuu... Eikä kipu ole vielä kuin muutamia varoittavia vihlaisuja silloin tällöin. Pitää toivoa, ettei kovin kipeäksi menisikään. Ja pitää huomenna mennä vauva kainalossa lääkäriin. Voi kurjuus, ja vielä kerran, auuuu.

Tänään on ollut lähiöäidin peruspäivä (kuten Ville totesi kerrottuani päivän suunnitelmat :-D ). Käytiin Naken kanssa kävellen Lidlissä. Pari tuntia meni reissuun ja muuten oli kivaa kävellä ja haukata happea aurinkoisena tammikuun päivänä, mutta kyllä tuo reissu viiltävässä tuulessa vähän joudutti korvatulehdustani. Auuu... 
 
Lidl-reissun jälkeen pesin pyykkiä, kokkasin tonnikalapastaa, uuniohrapuuroa, pannaria ja vielä sellaista valkosipulileipää, ja tietysti touhusin Nakke-pieneni kanssa. Hän on kyllä niin ihana tyttö, niin suloinen että voisin syödä hänet, kuten varmaan päivittäin hupatan.
 
Innostuin myös vähän sisustamaan. Vaihdettiin eilen illalla Villen kanssa yhden hyllyn paikkaa ja sen myötä koko olkkarin tunnelma avartui, ja tänään vaihdoin kepeämmät verhot ja huoneesta tuli entisestään isomman ja raikkaamman näköinen. Eilen Villen ja Naken ollessa lenkillä vaihdoin myös ison tunkkaisen "persialaismaton" toiseen ja nyt olen taas ehkä hetken aikaa tähän tyytyväinen. 
 
Pitäkää peukut pystyssä korvapoloiseni puolesta!


2 kommenttia:

 1. Voi ei korvasi! Peukut pystyssä ettei hirveesti yöllä vaivais ja saisit nukuttua!

  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yltyny kovin pahaksi, ja täks päiväks sainkin jo lääkäriajan eli pelastunut olkoon korvani!

   Poista

Mitäs mietit?