sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Päiväkahviseuraa

Herttaisen oloinen Hanna antoi mulle kivan haasteen, kiitos!

"Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyy se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin saat viedä pullakahvit mukanasi (kopioi kuva)
(Ei ole aivan pakko jakaa kuitenkaan)
Esitän kysymyksiä jotka saattavat tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskusteltaessa.
Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiin?
Voit vastata myös pelkästään valokuvin!"

1. Mikä on sisustustyylisi?
- No en nyt tiedä onko minulla varsinaista sisustustyyliä, mutta näistä tykkään: kerroksellisuus sisustuksessa (siis uutta ja vanhaa, sen näköinen koti että se on saanut vuosien kuluessa muotoutua eikä ole koskaan "valmis"), lämpimät värit, pitsiverhot ja pitsiliinat ja ehkä vähän sellaista "modernia mummolaa", kynttilät, paljon tauluja ja valokuvia esillä, paljon kirjoja,  esineitä joilla on joku merkitys meille. Vähän sellainen sillisalaatti meidän kesäkuusta asuttamamme koti on, ja tulee vielä tästä paljonkin varmaan kehittymään, mutta aika kotoisaa alkaa jo mielestäni olla. Niin, sen voisi sanoa että sisustustyylini on aina ehdottomasti ennemminkin kotoisa kuin tyylikäs.

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustaessasi?
Ehkä olohuoneeseen, ja siellä me eniten olemmekin. Makkarissa ei ole kuin vauvan sänky ja Villen ja minun sängyt, Villen yöpöytä sekä mulla vanha lypsyjakkara yöpöytänä. Sitten valkoiset ilmavat verhot ja yksi taulu seinällä. Tavallaan siihen on siis panostettu vähiten, mutta tykkään siitä että makkarissa ei olisikaan mitään ylimääräistä vaan se olisi sellainen riisuttu rauhoittumisen pesä. Sitten kun saadaan vauvan sänky hittoon sieltä niin haluan ehkä oman kampauspöytäni tilalle, mutta muuten saa jatkossakin olla tuollainen pelkistetty. Niin paitsi ehkä seinällekin voisi jotain vielä! Mutta sitten se on siinä!Sitten keittiöön ei mahdu kuin pöytä ja kaksi penkkiä, mutta täällä on mielestäni tosi viihtyisää: ikkunalaudalla muutamia kapistuksia, kivat taulut seinällä ja kivat verhot ikkunassa. Naken tuleva huone on aikamoinen sillisalaatti, siellä on kaikki kamat jotka ei muualle sopineet: lipasto, pikkutelkkari, kampauyspöytä, toinen lipasto, kiikkustuoli, "punottu" pyykkikoppa, oho kolmas lipasto, hoitopöytä ja hylly. Huone on sellainen yleishuone, jossa on lastenkirjat ja Nakkea odottavat lelut, mutta jossa myös kahvakuulailen, nukutan vauvaa keinutuolissa, kuivatetaan pyykkiä, silitän ja katsotaan välillä telkkaria.

3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?

- Terveyteen (/sairauteen), eli esim. lääkkeisiin ja miksei terveelliseen ruokaankin, vaikka se vähän enemmän maksaisikin. Salikorttiin. Tytön vaatteisiin tms. varusteisiin.

4. Mihin käytät paljon rahaa?
-  Asumiseen ja ruokaan.

5. Mistä ajasta unelmoit?
- Tykkään muistella menneitä :-D , esim. sitä kesää kun alettiin Villen kanssa seurustella, jotain kivoja matkoja, aupair-aikojani, Naken syntymää...

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?

- No kaikki vauvan terveyteen kohdistuvat onnettomuudet, tulipalo, auton alle jääminen...

7. Missä asiassa olet tunnollinen?

- Töissä ja kaikessa, minkä olen sanonut että teen. Hampaiden harjauksessa.

8. Minkä inhimillisen virheen annat anteeksi?

- Melkeinpä minkä vaan, olen mielestäni erityisen hyvä ymmärtämään inhimillisiä virheitä, mutta en unohda tyyliin ikinä, mikä on vähän kuormittavaa.

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?

- Ai että nimenomaan naisen... No sellainen tietynlainen huolehtivaisuus, kuulostaa niin vanhanaikaiselta mutta kyllä se vaan niin on että naiset tätä maailmaa pyörittää: hoitaa lapset, kodit ja vaikka mitä oman mukavuutensa kustannuksellakin.

10. Mikä on miehen parhain ominaisuus?
- Mikään ei ole turvallisempaa kuin sellainen tasapainoinen, rehti, itsensä ja maailman kansa sinut oleva suoraselkäinen mies!
Kahveja tarjoan eteenpäin:

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, tartun siihen lähitulevaisuudessa. :)

  VastaaPoista
 2. Olitkin nopea!

  Sun kodin täytyy olla mukava paikka, kuvailuistasi päätellen. Minä kannatan myös semmoista asutun ja oman näköistä kotia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joosattuikin heti sopiva väli vastata :) On tämä mukava paikka, vaikka tosiaan kaukana mistään tyylikkäästä tai hienosta, heh!

   Poista
 3. Ompas kivoja kysymyksiä! Vastaan tähän asap :)

  VastaaPoista

Mitäs mietit?