keskiviikko 14. elokuuta 2013

Huiput

Tervehdys tylsyyden laaksosta!

Päivän top-kohdat:

- Siskon Lontoon kuulumiset. Siellä menee hyvin!
- Jalkaraspin ostaminen. Hyvästi kuivat kantapäät! Jalkapohjani ovat yleensä pehmeät kuin vauvan peppu, mutta nyt harmittavasti kuivuneet päivittäisestä rasvaamisesta huolimatta. Nyt asiaan tuli muutos ja iho on kuin peppu, öh.
- Pieni ajelu Villen kanssa, määränpäänä Makuuni ja Lidlin paistopiste. Ilta on sitten mennyt sämpylöiden ja irttareiden kanssa seurustellen... Sanoin että kiva lihottaa itseään entisestään ennen huomista neuvolaa ja the puntaria, mutta Ville kehotti leikkimään anoreksiasta parantumista, jossa jokainen kilo on voitto. Huomenna siis villit tuuletukset jos paino on taas noussut!
- Top-juttu on myös se, että ei kiinnosta nuo paino-jutut muuten kuin jonkun neuvolan takia eli kova matka on kuljettu entisestä "yhhyy arvotan itseni sen mukaan miltä kroppa näyttää" - meiningistä.
- On satanut jo monta päivää ja nukun öisin tosi hyvin. On viileää ja peitot kuohkeat, ihanaa. Tänään vaihdoin lakanatkin ja kohta sujahdan niiden väliin.
- Tilaamani imetysrintsikat saapuivat. Toiset lähtevät palautukseen mutta toiset vaikuttavat niin käypiltä, että tilasin kahdet lisää.

Olen yrittänyt ajatella, että kyllä se vauva sieltä syntyy kuukauden sisällä. Että vähän malttia, hätähousu.

Ei oikein toimi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?