torstai 15. elokuuta 2013

Yhdyn mielipiteeseen, antaudun isolle miehelle ja muita päivän juttuja

Touhupäivä!

Nukuin viime yön todella huonosti, varmaan alle neljä tuntia. Ei ollut kuuma eikä erityisiä vaivoja, ei vain unta riittänyt. Ei Villelläkään ja säälitti katsoa, miten väsyneenä hän lähti tänään iltavuoroon.

Aamulla olisi ehkä unta riittänytkin, mutta piti herätä aikaisin neuvolan takia. Tyttö on kasvanut ja kiinnittynyt, terkkari mietti tarvitaanko ensi viikon neuvola-aikaa. Tiedätte toiveeni. Pomo soitti päivällä kuulumisia kyselläkseen ja kun sanoin, miten olen malttamaton ja odotan niin synnytystä, hän kysyi vilpittömän ihmettelevänä, enkö voisi vaikka lukea kirjaa ja ottaa tätä odottelua levon kannalta? Ihan nauratti; noinhan se olisikin hyvä. Ja itseasiassa tänään aika onkin mennyt nopeasti ja kivasti, kun on ollut niin paljon tekemistä.

Neuvolan jälkeen kävin Jumbossa ostamassa erinäisiä kauneudenhoitokapineita: puuterin, hoitoaineen, meikkivoiteen, suihkugeelin. Kotona huushollin siivous ja sitten soinkin itselleni päikkärit. Olin juuri nauttimassa pienestä sessiosta kännykän torkkunapin kanssa, kun ovikello soi. Ihan unenpöpperössä menin avaamaan ja siellä oli iso mies turvalukkofirmasta. Hän on käynyt kerran aiemminkin ja silloin sanoin ei, nyt sen sijaan antauduin hänelle. 
Pelkään olla yksin kotona, pelko on järjetöntä ja villiä enkä tiedä helpottaako sitä mitkään lukot, mutta ei niistä ainakaan haittaa ole.

Miehelle ei käynyt muu kuin käteismaksu, joten sovimme että hän tulee puolen tunnin päästä hakemaan omansa. Rikoin varmaan jonkun paksuna olevien naisten kävelymestaruusennätyksen pinkoessani lähiostarille automaatille maha kestosupistuksesta pinkeänä. Ehdin juuri ja juuri mutta huh, puuh. Olipahan matka. Kotona maksoin miehelle ja leivoin juustosarvia. Ohje on täältä ja yhdyn kyllä siinä esitettyyn mielipiteeseen: parhaita sarvia joita olen maistanut. Ja helppo tehdä, mikä on tietysti plussaa; meikäkin on joka kerta onnistunut.

Äsken puhuin anopin kanssa puhelimessa, hän sanoi "prinsessalle terveisiä että saa alkaa tulemaan heti kun siltä tuntuu". <3 Äitikin on soitellut harva se päivä. Kyllä on innokkaita mummoja Savon suunnassa, ihanaa. Tämä pieni tyttö on etuoikeutettu, tällainen määrä rakkautta ja turvallisia aikuisia jo ennen syntymää.

8 kommenttia:

 1. Nythän sieltä tulee niin paljon asiaa, että ei meinaa perässä pysyä. Kiva kyllä lukea paljon kuulumisia. Ja tuo raskaan naisen kävelyn nopeusennätys jaksaa naurattaa vieläkin. Mä kävelin tänään omalla ennätysnopeudella mäet ylös ja kotiin kylmyyden takia. Kyllä, kylmyyden. Syksy on ilmeisesti saapunut tännekin, en tykkää..

  Tosiaan malttia meille kaikille nyt, kun kyllähän vauvan syntymiseen voi mennä vielä viikkoja. Tänään tosin itse elättelin toivoa, että synnytys olisi alkanut, kun et heti vastannut mun viestiin. Eh, mutta se ehkä johtui enemmän siitä, että olet selvästi ollut kiireinen muissakin duuneissa kun mun editoijana.

  Ihania noi karkkijutut edellisessä kirjoituksessa. Minäkin saan ihan kohta, ihan kohta. Oi että sitä onnenpäivää. Pykää se vauva niin Ville voi tulla mua lentokentälle vastaan vaikka ihan karkkien kanssa =D.
  Ei, ei kiirettä. Tavallaan olis siisti keretä Suomeen, kun en oo sitten Zazun nähnyt ihan pikkuista vauvaa livenä.

  Kuullaan taas, toivottavasti saat tänä yönä unta!

  K

  VastaaPoista
 2. Joo nyt on menoa ja meininkiä :D

  Inhoon facebookissa sitä uudistusta, että se näyttää kun on lukenu viestit! Mä saatan käydä lukemassa ne ja mielellään palaisin asiaan vaikka viikon päästä, mutta nyt ei kehtaa kun toinen tietää että oon lukenu 8)

  Näithän sä sen pikkuvauvan siellä toimistolla? :) Äitikin on antanu päiviä mihin mennessä kannattais synnyttää. Onneksi tämä kaikki on omissa käsissäni enkä ite oo yhtään malttamaton ;)

  VastaaPoista
 3. Joo varmasti myös rasittavaa, kun kaikki veikkailee milloin vauva syntyy ja hokee synny vauva synny. Meidän aivoissahan nuo ajatukset on vaan kerran, mutta ilmoille laskettuna sä kuulet ne kertaa kymmenen tai kaksikymmentä. Sanoko äiti oikeesti mihin mennessä k a n n a t t a i s synnyttää? :,D
  Täällä maassa varmaan vilpittömästi kuvitellaan, että raskaana olevan on vaan päätettävä synnytää ja pullautettava se vauva ulos suotuisena aikana. En tiedä, mutta niin alkukantaisia kommentteja oon taas saanut tästä yskästäni, että huh huh.

  Joo käväshän se random-vauva tosiaan mun sylissä. Mutta oli se nyt ainakin 2 viikkoinen, ainakin. Saattoi olla melkein kuukaudenkin.

  Ja yhdyn sanaasi, faceuudistus on syvältä. Mä en jotenkin ilkeä käyttää sitä toimintoa, että "merkitse lukemattomaksi" niin usein sitten oikeesti jätän viestejä lukematta, jos en muutoin ilkeä odotuttaa niitten lähettäjiä. Tuo ei tietenkään toimi, jos on muuten aktiivinen facessa, esim. seinällään.

  Löysin tänä aamuna uuden käyttötarkoituksen jo kuukausia omistamalleni korulle. Olen niiiiin innoissani. Jotenkin en enää tykkää sellaisista pitkistä killuttimista vaan kaikki olis saatava kuristuslyhyiksi.

  Toivottavasti tällekin päivälle löytyy toimia!


  K

  VastaaPoista
 4. On tää odottaminen kyllä aika tympeetä, eikä ihmisten hyväntahtoiset NOH? -kyselyt auta ;) Mutta kivaa tietysti, kun muutkin on innoissaan, eihän sitä kukaan painostuksena tarkoita. Äidin kannattaa -vinkki liittyi hänen omiin vapaisiin, että milloin pääsee sitten parhaiten vauvaa katsomaan :D

  Ai mä en oo tota merkitse lukemattomaksi -toimintoo tajunnukaan. Pitää perehtyä siihen :D

  Mulla yks syy miks ootan syksyä on se, että silloin tulee yleensä käytettyä enemmän koruja :)

  VastaaPoista
 5. Joo täysin samaa mieltä syksystä ja koruista. Tänään kiedoin ekaa kertaa tänä kesänä kaulaani hillittömän röykkiän sellaisia hyvin ohuita pronssin ja hyvin tummuneen hopean värisiä ketjuja. Näytti kivalta.
  Iltapäivällä vielä ostin torilta korvikset, vaikka ei olleet ihan mieleiset (sellainen sentin halkaisija pallometallihäkkyrä "tikun" varressa ja koukulla korvaan. Häkkyrä mahtava, mutta "tikku" makuuni aavistuksen liian pitkä.). Ostin kuitenkin, kun se mummo siinä livenä niitä väkerti ja oli halvat.
  Sullekin yritin katsella, mutta ei en oikein muista sun korvistyyliä. Saiko roikkua vai kelpaako vaan napit?

  Sanon jo nyt, että mulla ei ole aikuisille ihmisille sitten mitään tulijaisia. Ei yhtään mitään. Vähän hävettää, mutta näillä mennään. Oon ostanut vuoden aikana neljä nahkavaatetta (siis kenkien lisäksi) itselleni ja ne vie ihan älyttömän tilan laukussa. Tiedän, pokkaa.
  =D täällä on kyllä ihanasti kaikkee kamaa. Harmittaa, kun en saa itselleni tuotua tälläistä persialainen matto meets perulaisen. Aivan ihania, jopa mun makuun, vaikka onkin värikkäitä. Kaikenlaisia turkkilaisia teesettejäkin olis ja Tito-patsasta metsästän yhä..
  Kattoo jos oon rikas, kun baby on vaikka 6v. niin saattaa olla, että päräytän hänen kanssaan Balkan retkelle =D. Kahden ihmisen matkatavarat --> koko sisustus uusiksi ;)


  K

  VastaaPoista
 6. Omg mitä kielioppivirheitä eritoten tokavikassa lauseessa :,D.
  K

  VastaaPoista
 7. Tosi asiallista, ettei oo tuliaisia! Ethän sä millään lomalla ole ollut! Ei sillä, että lomaltakaan tartteis tuliaisia tuoda :D

  Mähän oon ollu isojen rihkamakorvisten ystävä, mutta nyt tän kesän aikana tykänny myös sellasista huomaamattomammista (!Mikä sana). Mutta ei taida olla korviksissa mitään, mikä olis ehdoton no-no.

  Tulipa muuten himo päästä torille, kun luin kommenttis :)

  Kivaa että veisit tytön sinne tyhjä matkalaukku silmissäsi ;) :D

  VastaaPoista
 8. Haha totta tuo matkakommentti! Mutta jos mulle rahaa siunautuu, voidaan me lapsen kanssa matkustaa muuallekin =D. Aina ei siis ole shoppailumotiivit mielessä.

  K

  VastaaPoista

Mitäs mietit?