perjantai 30. elokuuta 2013

Lapsellista, kodikasta
Välillä, tässä malttamattomuuden laaksossa jossa nykyään vaellan, hipsin yläkertaan hypistelemään noita pieniä ihania kapineita. Tuossa viimeisessä kuvassa on jotain eilen ostamiani juttuja. Nuo pipot on vähän naurettavia, mutta luotan siihen että pienellä ihmisellä kaikki näyttää söpöltä.

Tässä vielä pari kuvaa kotoamme. Kolme ylintä tytön tulevasta huoneesta, jota ei vielä olla sisustettu erityisen lapsellisesti. Katsotaan sitten, kun tyttö muuttaa sinne. Huone on iso, melkein tuplasti Villen ja minun makuuhuoneen kokoinen (joka puolestaan on aika pieni, sinne mahtuu nippa nappa parisänky, pinnasänky ja yöpöytä).

Alin kuva on olkkarista. Ostin nuo taulut vähän aikaa sitten täältä. Suosittelen jos kaipaatte jotain pientä kivaa sisutukseen: melko edulliset hinnat (ainakin jos hakee kehykset Ikeasta tms...) ja supernopea toimitus. Kotimaisuudesta plussaa!

Poden sisustuskriisiä ja katselen päivittäin kotiamme "sillä silmällä". Olisipa enemmän rahaa ja tyylitajua. Onneksi kohta ei ole enää aikaa eikä varmaan mielenkiintoakaan kotipoloista kohtaan.  Mitään vikaa kun siinä ei ole, tämä kirottu mieli vain.3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  Ihanan lastenhuoneen olette tehneet: hirveesti siellä kaikkee jo nyt. Varmaan kyllä kiva shoppailla lastenleluja ja -vaatteita.

  Mä oon täällä vaan tyytyväisenä shoppaillut itselleni vaatteita, eh =D. Kiitos viime hetken ostosten, kaikki kamat ei tule mahtumaan laukkuihin vaan mun on lähetettävä osa postitse. Mrrr...

  =) =) =)

  K

  VastaaPoista
 2. Leluja ei itseasiassa olla ostettu muuta kuin nuo sängyssä olevat, muut on omia :D Niitä pieniä vaatteita en voi vastustaa!

  Mä ootan innolla, että pääsen tästä isosta mahasta eroon ja voin ostaa pari uutta paitaa imetystä varten. Vaikee varmaan löytää vaatetta, joka piilottaa raskaudesta roikkuvan mahan ja mahdollistaa rintojen nopean esiinoton :D oon miettiny jotain napitettavia ns. paitamekkoja.

  Voi vitsi, ärsyttävä toi pakettien lähettäminen! Mutta saatpahan kivaa postia sitten ;)

  VastaaPoista
 3. =D tsemppiä vaateostoksille. Voin kyllä lähteä messiin sitten, mutta hahah, mitkä kriteerit. Mahaa kyllä tuskin tarvii hirveesti peitellä: olethan ollut raskaana. Ja kyllä se pian lähtee pienenemään.

  Joo mäkin yritän miettiä tuota postijuttua välttämättömyytenä ja kivana yllärinä. Ostin käytännössä talvivaatteeni täältä (lampaanvilla ja merinovilla vaatteita ihan tajuhalvalla) eli ne voi hyvin lähettää etenkin kun on kuitit tallella. Vaikka paketti hukkuis matkalla, pystyisin todistaa vakuutusyhtiölle paketin arvon ja saamaan "kunnon rahat" =D. Win win.

  Kuullaan! Odotan jo, että pääsen leikkimään tuonne lastenhuoneeseen. Vaikka sitten itsekseni.

  K

  VastaaPoista

Mitäs mietit?